Alarm uden abonnement – fordele og ulemper

,
alarm uden abonnement

Der findes mange metoder til indbrudssikring, gode låse på både døre og vinduer er et rigtig godt sted at starte. Vil du sikre dig yderligere, så kan det være en god ide at overveje at investere i en alarm. Det behøver hverken være omstændigt eller dyrt.

Vi dykker ned i fordele og ulemper ved en alarm uden abonnement, så du har det fulde indblik i, om det er en god og tryg løsning for dig.

I modsætning til hvad mange tror, er det faktisk muligt at få en alarm uden abonnement. Du kan stadig få en alarm, der matcher dine behov og ønsker og giver dig den sikkerhed, du godt kunne tænke dig.

Hvilke fordele er der ved en alarm uden abonnement?

Ved alle typer af alarmer er der naturligvis både fordele og ulemper at finde. Derfor er det også vigtigt, at du finder ud af, hvad dit behov egentligt er. For er det i virkeligheden at have et vagtselskab tilknyttet, så skal du vælge en alarm med abonnement. 

Kan du klare dig med, at du eller naboen rykker ud når alarmen går, og selv ringer til politiet er det en alarm uden abonnement, du skal vælge. 

Men lad os dykke ned i de mange fordele!

Du ejer selv alarmen

Når du køber en alarm uden abonnement, er der ingen andre end dig, der ejer den. Det betyder, at du giver et engangsbeløb og derfor ikke er hængt op på at skulle betale et månedligt gebyr. 

Montér selv eller få monteret af fagmanden

Hvis du har mod på det, kan du selv montere. Du kan selvfølgelig også få fagmanden til det, og det kan måske være en fordel, da vi har stor erfaring med at opsætte alarmer som supplement til rigtig gode låse.

Vi finder selvfølgelig et tidspunkt der passer i din kalender.

Du kan sætte den op, hvor du vil  

Om det så er hjemme i privaten eller som en alarm i din virksomhed. Det er muligt både at få en privatalarm uden abonnement såvel som en alarm til erhverv uden abonnement. Så kan du både være tryg ved at forlade dit hjem og din virksomhed. 

Du kan udvide alarmen, som du har lyst 

Vil du gerne have tilknyttet videoovervågning, have flere sensorer fx til røg, gas eller noget tredje sammen med din alarm, kan du nemt udvide med det i takt med dit behov eller dine ønsker. Dit valg er helt frit. 

Hvem skal have besked ved en alarm? Det bestemmer du 

Selvom der ikke er tilknyttet en vagtservice, kan du selv bestemme, hvem der skal have besked, hvis alarmen går. Det kan både være en partner og dine børn, såvel som naboer, en kollega eller familie, som bor tæt på dig. Det kan i mange tilfælde være hurtigere end et vagtselskab, fordi vedkommende bor i nærheden.

Hvilke ulemper er der ved en alarm uden abonnement? 

Den største og eneste ulempe ved en alarm uden abonnement er, at du selv er ansvarlig for dit eget hjem i forbindelse med et indbrud. For skulle det ske, at der er nogen, der vil bryde ind, er der ikke noget vagtselskab, der rykker ud.

Det er naturligvis ikke nogen garanti for, at indbruddet bliver forhindret – men du eller nogen du kender, skal selv rykke ud i tilfælde af, at alarmen går. Har du tilknyttet videoovervågning, kan du med det samme se om der et et indbrud i gang og ringe til politiet. 

Kan du dog godt leve med, at du selv er ansvarlig, er en løsning uden abonnement et fornuftigt valg. 

Få et gratis sikkerhedstjek og en snak om alarmer 

Uanset om du vælger en alarm med eller uden abonnement, er det vigtigt, at du er opmærksom på at den er forsikringsgodkendt. Det er en nødvendighed, hvis du vil være sikker på at kunne få en eventuel erstatning ved et indbrud. Det gælder både for private og erhverv. 

Vil du gerne have en snak om hvordan du kan sikre dig eller din virksomhed, og hvad du med fordel kan implementere? Vi tager gerne en snak med dig og kommer forbi til et gratis sikkerhedstjek. Hos A/H Låsemontage er vi eksperter i alarmer og indbrudssikring.