Elektroniske låsesystemer med brik

iLoq Elektroniske låsesystemer med brik - nemt og sikkert

Kunne du godt tænke dig at få skiftet nøglerne ud med et elektronisk system? Låsesystemer med brik er en elektronisk adgangskontrol, der fungerer som en sikker, fleksibel og effektiv erstatning til fysiske nøgler.

Det er især en fordel for virksomheder med mange medarbejdere eller ejendomsselskaber med mange ejendomme og lejere, der skal have nøgler for at få adgang til bygninger og områder.

Det kan være svært at holde styr på de mange fysiske nøgler, ligesom det er besværligt og dyrt, hvis en nøgle mistes. Med låsesystemer der er elektroniske kan du nemt og hurtigt kontrollere, hvem der har adgang til hvad.

Høj sikkerhed

Elektroniske nøgler og låsesystemer vinder mere og mere frem. Det gør det også blandt vores kunder, da det er en langt mere effektiv og sikker løsning. du slipper for at skulle skifte alle nøglebrikker og låse, hvis en enkelt eller to mistes. Det er nemlig nemt at udskifte nøglebrikker, hvis en bliver mistet, da der kan ændres i adgangsindstillingerne. Er der også en, der ikke længere skal have adgang til bygningen eller dele af den, vil det hurtigt kunne ændres på den enkelte brik.

Hvad der er endnu mere smart er, at nøglebrikkerne også er sikret mod kopiering. Det betyder, at du kan være sikker på, at det kun er dem, der har en nøglebrik, der rent faktisk har adgang. Altså har du altid kontrol over, hvem der har adgang.

Hvilke fordele er der med elektroniske låsesystemer?

  • Du får kontrol over, hvem der har adgang
  • Du kan give adgang til bestemte områder, lejligheder eller kontorer
  • Du kan nemt oprette eller ændre nøglebrikker
  • Du øger sikkerheden for medarbejdere, gæster eller beboere
  • Du sparer penge, hvis en nøglebrik bliver væk

Der er mange fordele, som vi gerne sætter dig ind i. Det gør vi også gerne for de mere tekniske fordele, så du får et fuldt indblik i, hvad du får.


Få hjælp til at vælge det rette låsesystem med brik

Er du overbevist om, at det er en god ide at skifte fra traditionelle nøgler til elektroniske nøgler? Men ved du ikke, hvilket system du skal vælge? Hos os er det naturligvis muligt at vælge mellem forskellige typer af adgangskontrol med nøglebrik. Der findes nemlig ikke kun én løsning, der passer godt til alle. For det kommer an på den specifikke situation og i hvilken henseende, det skal benyttes.

Hos os kan du bl.a. få Salto adgangskontrol, som er en af de mest brugervenlige og populære løsninger på markedet eller eksempelvis iLOQ der har en helt ledningsfri løsning. Om det også er et godt match for dig og det, du skal bruge det til, finder vi gerne ud af i samarbejde med dig.

Vi er klar til en snak om elektroniske låsesystemer, nøglebrikker og meget andet. Vi håber at kunne hjælpe dig til en mere sikker og effektiv hverdag.

Kontakt os gerne i dag for en snak eller et uforpligtende tilbud.