A/H Låsemontage til erhverv

Der er ikke noget værre end at møde ind til et firma, der i løbet af natten har været udsat for indbrud og tyveri. Der kan hurtigt være stjålet inventar og IT-udstyr for tusindvis af kroner, og bygninger og vinduer kan være totalødelagte. Uvedkommende gæster kan hurtigt blive en dyr omgang for virksomheden, og derfor tilbyder vi hos A/H Låsemontage sikringssystemer af bedste kvalitet, så risikoen for ubehagelige oplevelser i firmaet mindskes.

A/H Låsemontage er beliggende i Rødovre, på Frederiksberg og i Kalundborg og har mange års erfaring med at løse opgaver for erhvervsmæssige kunder. Vi står blandt andet til rådighed som din lokale låsesmed i København, Kalundborg eller på Frederiksberg og har åbent hele døgnet rundt på tlf. 36 70 60 30. På den måde er du sikker på at kunne få hjælp, hvis et akut behov opstår.

bronze og højeste kreditværdighed

Løsninger til erhverv

Systematisk sikring af virksomheden

Som din lokale låsesmed i Rødovre, på Frederiksberg eller i andre områder af København, står vi til rådighed, hvis du har brug for hjælp til at øge sikkerheden i firmaet. Vi er behjælpelige med levering og montering af diverse sikkerhedssystemer og tilbyder professionel rådgivning, så firmaet får den bedste sikkerhedsløsning og undgår uvedkommende gæster. Er du i gang, eller skal du til at i gang med et byggeprojekt, vil vi hellere end gerne være med fra start, så vi kan følge projektet og rådgive om de sikkerhedsmæssige foranstaltninger. På den måde undgår du pludselige uforudsete udgifter.

Vi tilbyder blandt andet kvalitetsbevidst sikkerhedsudstyr som dørtelefonerdørlukkere, gitre, videoovervågning, låsesystemer, alarmer og lignende til erhvervsmæssigt brug. De forskellige sikkerhedssystemer har hver sine fordele og egner sig til forskelligt brug. Det rådgiver og vejleder vi naturligvis gerne om, så vi sammen finder den løsning, der passer bedst til lige netop dit firmas sikkerhedsbehov.

Kontakt os

Hos A/H Låsemontage giver vi gerne et tilbud på, hvordan vi finder den bedste sikkerhedsmæssige løsning. Har du spørgsmål til, hvordan du bedre kan sikre din virksomhed, er du altid velkommen til at kontakte os. Du kan kontakte os på telefon 36 70 60 30 eller på mail service@ah-laase.dk.

Vi glæder os til at høre fra dig.