Adgangskontrol

Hos A/H Låsemontage er vi eksperter indenfor adgangskontrol, vi har i mange år arbejdet med at udbrede kendskab og installere digital adgangskontrol.

Vores løsninger inden for elektronisk adgangskontrol dækker alle behov for en fleksibel og sikker hverdag.

Adgangskontrol er den sikre metode til at håndtere, hvor personer kan bevæge sig hen i en bygning. Et adgangskontrolsystem sikrer, at kun de rigtige personer kan komme ind af godkendte døre i de rette tidsrum.

Adgangskontrol kan være én enkel, berøringsfri og meget brugervenlig løsning uden brug af nøgler og kabler, det er let, det er sikkert og åbner op for mange muligheder.

Adgangskontrol er mere end bare brugervenlig åbning af døre og høj sikkerhed, adgangskontrol kan f.eks. også integreres til kantinesystemer, tidsregistreringssystemer, TV-Overvågning og meget mere.

Med adgangskontrol kan man sætte en lås til at åbne automatisk, eller låse ejendommen af på et bestemt tidspunkt og skulle et adgangsgivende medie bortkomme, kan dette nemt programmeres ud.

Vi forhandler/servicerer b.la. følgende mærker: Salto, SmartAir, iLOQ, Simons Voss, ARX, SPC, Cliq, Nox m.m.

SALTO ADK

SALTO Adgangskontrol er et brugervenligt adgangskontrolsystem, der giver høj sikkerhed, fleksibilitet og daglig brugerkomfort.

Fordele ved SALTO:

  • Egne låsesystemer og lås kan bruges
  • Du kan altid sem hvem og hvornår de forskellige brikker har åbnet døren
  • Du kan selv begrænse åbningstiden på brikken, så den eksempelvis kun virker mellem kl. 08.00-16.00
  • Kan kombineres med eksisterende låsesystem
  • Kan monteres med arkitekttegnede dørgreb (bl.a. Arne Jacobsen og d line)
  • Ingen kabler – SALTO kan køre trådløst
  • Kan også bruges til kantinebetaling, tidsregistrering, computer log-on og meget mere
  • SALTO kan læse både nøglebrikker, chipkort eller berøringsfrie kort
  • SALTO er hurtig at montere

Vi er ISO9001 Certificeret ADK installatører

Løsninger til åbne brugergrupper

Løsninger til åbne brugergrupper henvender sig specielt til virksomheder, hoteller, kongrescentre, sports- og motionscentre, der er kendetegnet ved mange brugere. Disse typer installationer er baseret på sikker og stabil adgangskontrol med mulighed for tidszoner og begrænset adgang.

Hotelgæster opholder sig i en begrænset periode, hvorefter adgangen til værelset automatisk udløber. En anden vigtig faktor er kort indtjekningstid i receptionen. Med SALTO-systemet mindskes indtjekningstiden, da adgangskontrollen aktiveres øjeblikkeligt.

SALTO-systemet kan tilsluttes andre typer produkter som energisparekontakter og safety-bokse. Salto-systemet kan selvfølgelig integreres til bookingsystemer. Der er også mulighed for integration med tidsregistreringssystemer, betalingssystemer m.m.

Løsning til lukkede brugergrupper

Lukkede brugergrupper defineres som institutioner og virksomheder med mange grupperinger af brugere med begrænset adgang. Her har systemadministration, komfort og sikkerhed høj prioritet.

Denne brugergruppe er konstant, idet nøglerne anvendes længe af de samme personer. Kontrol af adgangsbetingelser, tidsstyring og trafikdata er af afgørende betydning for den ideelle løsning til lukkede brugergrupper.

Ved at kombinere adgangsbetingelser, tidsstyring og trafikdata skabes flere niveauer af sikkerhed. En helt ny dimension og fleksibilitet i adgangskontrol til lukkede brugergrupper med minimale krav til vedligeholdelse.

Kontakt kundeservice på tlf. 36 70 60 30 for nærmere rådgivning om SALTO-adgangskontrolsystem

Andre kiggede også på

Kontakt os

Hos A/H Låsemontage giver vi gerne et tilbud på, hvordan vi finder den bedste sikkerhedsmæssige løsning. Har du spørgsmål til, hvordan du bedre kan sikre din virksomhed, er du altid velkommen til at kontakte os. Du kan kontakte os på telefon 36 70 60 30 eller på mail service@ah-laase.dk.

Vi glæder os til at høre fra dig.

© Copyright - A/H Låsemontage ApS