SALTO

SALTO KS

SALTO KS er den perfekte løsning til adgangskontrol hvor som helst og når som helst. Med en fleksibilitet, der passer til din virksomheds behov.

Få fuld kontrol over alle funktioner og features fra webappen. Og når du er på farten, kan du bruge den mobile app til at holde styr på adgang, fjernåbning og blokering.

Brugere, roller og rettigheder

Opret eller inviter brugere til at få adgang til din lokation med få enkle trin. Med SALTO KS web app kan du bestemme rollen for hver bruger, såsom ejer, admin, superbruger eller grundlæggende bruger. Du kan også fastsætte rettighederne for hver bruger, såsom fjernåbning, offline adgang mv.. Du har fuld kontrol over brugerstyring med SALTO KS.

Giv nemt specifik adgang

Det er essentielt at kunne administrere adgangen i en bygning med en række brugere, herunder medarbejdere, gæster, rengøringspersonale mv. SALTO KS tilbyder en nem og intuitiv grænseflade, der giver dig mulighed for at definere, hvem der kommer og går, og hvornår. Vælg blot dag(e), tidsramme(r) og lås(e) for at give adgang til specifikke brugere.

Salto KS
iso 9001 certificeret

Vi er ISO9001 Certificeret ADK installatører

Salto

Adgangskontrol kan være én enkel, berøringsfri og meget brugervenlig løsning uden brug af nøgler og kabler, det er let, det er sikkert og åbner op for mange muligheder.
Adgangskontrol er mere end bare brugervenlig åbning af døre og høj sikkerhed, adgangskontrol kan f.eks. også integreres til kantinesystemer, tidsregistreringssystemer og meget mere.
Med Salto adgangskontrol kan man tilvælge digitale nøgler og der kan således tildeles adgang til ejendommen, ved blot at sende en digital nøgle til brugerens registrerede telefonnummer.
I softwaren kan man sætte en lås til at åbne automatisk, eller låse ejendommen af på et bestemt tidspunkt og skulle et adgangsgivende medie bortkomme, kan dette nemt programmeres ud.
Med salto XS4 kan du helt undværemekaniske nøgler.

Salto virtuel network (SVN)

Et fleksibelt adgangskontrolsystem, der både kan omfatte et lille og et stort antal døre og brugere efter behov. Det gør det muligt for individuelle låse at læse, modtage og skrive oplysninger via et krypteret og sikkert data-på-kort-system, der udnytter RFID-teknologiens muligheder for både at læse og skrive. Med SVN gemmes alle adgangsdata på et fungerende smartcard eller brik, som også distribuerer disse data.
Når et smartcard eller brik fremvises ved en isoleret dør, som er offline, styres adgangsrettighederne til den pågældende dør, og ved hjælp af tovejskommunikation overfører døren også data, såsom sortlisteoplysninger eller batteristatus, til det pågældende smartcard eller brik. Det pågældende smartmedie sender herefter disse oplysninger tilbage til serveren via online væglæsere, som kan opdatere og modtage oplysninger fra mediet når som helst og hvor som helst i bygningen.

ah låsemontage lager

Løsninger til åbne brugergrupper

Løsninger til åbne brugergrupper henvender sig specielt til virksomheder, hoteller, kongrescentre, sports- og motionscentre, der er kendetegnet ved mange brugere. Disse typer installationer er baseret på sikker og stabil adgangskontrol med mulighed for tidszoner og begrænset adgang.

Hotelgæster opholder sig i en begrænset periode, hvorefter adgangen til værelset automatisk udløber. En anden vigtig faktor er kort indtjekningstid i receptionen. Med SALTO-systemet mindskes indtjekningstiden, da adgangskontrollen aktiveres øjeblikkeligt.

SALTO-systemet kan tilsluttes andre typer produkter som energisparekontakter og safety-bokse. Salto-systemet kan selvfølgelig integreres til bookingsystemer. Der er også mulighed for integration med tidsregistreringssystemer, betalingssystemer m.m.

Løsninger til lukkede brugergrupper

Lukkede brugergrupper defineres som institutioner og virksomheder med mange grupperinger af brugere med begrænset adgang. Her har systemadministration, komfort og sikkerhed høj prioritet.

Denne brugergruppe er konstant, idet nøglerne anvendes længe af de samme personer. Kontrol af adgangsbetingelser, tidsstyring og trafikdata er af afgørende betydning for den ideelle løsning til lukkede brugergrupper.

Ved at kombinere adgangsbetingelser, tidsstyring og trafikdata skabes flere niveauer af sikkerhed. En helt ny dimension og fleksibilitet i adgangskontrol til lukkede brugergrupper med minimale krav til vedligeholdelse.

Kontakt kundeservice på tlf. 36 70 60 30 for nærmere rådgivning om SALTO-adgangskontrolsystem

Kommercielt

Et sikkert og praktisk miljø for ansatte, besøgende og eksterne medarbejdere:

 • Effektiv udnyttelse af forskellige brugergruppers bevægelser til/fra og indenfor forskellige afdelinger i virksomheden, f.eks. receptionsområder, produktionsområder, parkeringsområder, enkelte kontorer, etager eller bygninger; sikkerheden optimeres uden at bevægelsesfriheden mindskes.
 • Beskyttelse mod tyveri ved hjælp af SALTO-platformen (SVN + Trådløst + mobil) for at udvide sikkerheden og holde styr på loginformationen relateret til adgangspunkter i dit anlægs sikkerhedssystem; fra kontordøre til dataskabe og til parkeringsporte, herunder eksterne anlæg.
 • Optimering af anlæggets enkelte områder ved fleksibel ændring af adgangsplanerne uden besvær og ved at tillade individuel programmering af visse installationer til konferencer og særlige arrangementer.
 • Effektiv håndtering af større skift og trafikændringer. Pålidelig RFID-teknologi betyder, at adgangsoplysninger læses hurtigt og uden problemer. Derved undgås flaskehalse ved ind- og udgange.
 • Problemfri integration med PSIM-systemer (Physical Security Information Management Systems, systemer til styring af oplysninger om fysisk sikkerhed) og bygningsstyringssystemer (BMS, BAS) gør det let for anlæggets ejer at føje SALTO-sikkerhed til nuværende systemer.

Særlige SALTO-funktioner til kommerciel anvendelse

Matrix-funktion og -placeringer

Matrix-adgangsfunktionen forenkler og strømliner forbindelsen mellem brugere og døre og gør adgangsplanlægning enkel og ligetil.

Mobile løsninger

SALTOs mobile løsninger med vores JustIN-apps gør adgangskontrollen brugervenlig og fleksibel. JustIN mSVN (mobilt SALTO Virtual Network) gør det muligt at opdatere en persons adgangsrettigheder via fjernadgang ved hjælp af SALTOs JustIN mSVN-app til smartphones med NFC. Denne løsning passer perfekt til mobilt personale og vedligeholdelsespersonale, der arbejder eksternt; eller personale, som kun har behov for midlertidig adgang på præcise klokkeslæt.

Offentlig administration

Et sikkert og praktisk miljø til ansatte, kunder og eksterne leverandører ved hjælp af:

 • Valg af områder med offentlig eller begrænset adgang i en adgangsplan, ved hjælp af et overblik over, hvem der har adgang, hvor og hvornår, til alt lige fra offentlige transitområder, bestemte serviceområder og enkelte kontorer, til etager eller bygninger.
 • Optimer brugen af biblioteker, offentlige adgangsområder i offentlige bygninger og parkeringsområder ved at benytte systemets fleksibilitet til at ændre adgangsplaner hurtigt, så det er muligt at programmere visse installationer enkeltvis.
 • I nødstilfælde kan låsefunktionen bruges til at få kontrol over situationen.
 • Benyt avancerede låse til døre med stor trafik, som overholder offentlige myndigheders krav.
 • Benyt fleksibel og sikker fordeling af adgangsrettigheder til bestemte dele af en bygning såvel som andre anlæg og faciliteter ved hjælp af de samme adgangsoplysninger som dem, der kræves til det primære område.

Særlige SALTO-funktioner til Offentlig administration

Låsning
SALTO giver brugere mulighed for at låse en ejendom i nødstilfælde ved sikkerhedstrusler. Låsninger kan udføres via fjernadgang ved hjælp af trådløse låse eller lokalt på AMOK-langskilte. Dette forbedrer sikkerheden for både ansatte og besøgende.

Omfattende produktudbud

SALTOs store udbud af løsninger kan bruges til alle typer døre, herunder historiske eller arkitektonisk vigtige døre.

Mobile løsninger

SALTOs mobile løsninger med vores JustIN-apps gør adgangskontrol brugervenlig og fleksibel. JustIN mSVN (mobilt SALTO Virtual Network) gør det muligt at opdatere en persons adgangsrettigheder via fjernadgang ved hjælp af SALTOs JustIN mSVN-app til smartphones med NFC. Denne løsning passer perfekt til mobilt personale og vedligeholdelsespersonale, der arbejder eksternt, eller personale, som kun har behov for midlertidig adgang på præcise klokkeslæt. Ud over mSVN giver SALTOs BLE-baserede løsning, JustIN Mobile Key, brugere mulighed for at benytte deres smartphone som en nøgle. SALTOs mobile løsninger er uafhængige af smartphone-producenten.

Sundheds­sektoren

Et sikkert og praktisk miljø for ansatte, patienter, besøgende og eksterne medarbejdere:

 • Få hurtigt overblik over, hvem der har adgang, hvornår og hvor længe, til alt lige fra skadestuer, patientstuer, apoteker og operationsstuer, til personalekontorer osv.
 • Beskyt mod tyveri af medicin, farmaceutisk udstyr eller personlige ejendele ved hjælp af et sikkert, positivt miljø, som er til gavn for alle facilitetens interessenter: patienter, personale, familie og gæster, lokale ledere og investorer.
 • Administrer adgangen til en sundhedsudbyders netværk af diverse lokalcentre, klinikker og personalekontorer med det samme adgangskort som dem, der bruges på det primære hospital.
 • Benyt pålidelige og brugervenlige produkter og teknologier, som er beregnet til gentagen brug i områder med stor trafik, herunder parkeringszoner, skadestuer og offentlige hovedindgange.
 • Forbedrer systemets sikkerhed ved også at inkludere adgang for mobilt personale”ukompliceret og uden at gå på kompromis med produktiviteten.

Særlige SALTO-funktioner til sundheds­sektoren

BioCote® antimikrobiel sølvionsteknologi

SALTO Systems benytter i samarbejde med BioCote® denne antimikrobielle sølvionsteknologi, der er med til at fjerne op til 99,99 % af alle mikrober på produktoverflader, hvilket giver et renere, mere sikkert og mere hygiejnisk miljø for personale, besøgende og patienter.

XS4 GEO-Cylindergreb

XS4 GEO-cylindergreb er designet til at forbedre håndteringen af de elektroniske XS4 GEO-cylindere. Disse greb, som er velegnet til brug i sundhedssektoren, er BioCote-belagte og overholder DDA. Et udvalg af farver gør det let for brugerne (også dem med nedsat syn) at skelne mellem forskellige områder.

mSVN

JustIN mSVN (mobilt SALTO Virtual Network) gør det muligt at opdatere en persons adgangsrettigheder via fjernadgang og ved hjælp af SALTOs JustIN mSVN-app til smartphones med NFC. Denne løsning er perfekt til mobilt personale, herunder hjemmehjælpere, der kan opdatere deres adgangsoplysninger uden at skulle bruge et ledningsforbundet opdateringspunkt i en central facilitet.

Fritids- og aktivitetshus

Et sikkert og praktisk miljø til kunder, personale og besøgende:

 • Integrer adgangskontrol, kontantløse automater, hotelophold, pooladgang og andre tjenester i ét adgangskort, så slutbrugere kan få fordelen og brugervenligheden ved et system med ét kort.
 • Optimer brugen af særlige faciliteter, parkeringsområder og andre typer infrastruktur ved at ændre adgangsplanerne hurtigt, hvilket gør det muligt at programmere visse installationer enkeltvis til konferencer og særlige programmer.
 • Håndter effektivt perioder med stor trafik takket være SALTO’s pålidelige RFID-teknologi, der hurtigt og problemfrit aflæser adgangskort, så flaskehalse undgås.
 • Få fordel af pålidelige og brugervenlige produkter og teknologier til gentagen brug i områder med stor trafik, såsom offentlige hovedindgange og rum med aflåste skabe.
 • Få fordel af en lang række adgangsmedier, der passer til næsten alle typer behov, herunder vandtætte adgangsmedier som brikker og armbånd, og smartphone-baserede adgangsrettigheder.

Særlige SALTO-funktioner til anvendelse indenfor fritid- og aktivitetstilbud

Aflåsning

SALTO giver brugere mulighed for at låse en ejendom i nødstilfælde ved sikkerhedstrusler. Aflåsninger kan udføres via fjernadgang ved hjælp af trådløse låse eller lokalt på AMOK-langskilte. Denne funktion forbedrer sikkerheden for ansatte, gæster og andre besøgende.

Integration med almindelig, ledningstilsluttet adgangskontrol

Med en forståelse for, at mange steder kræver en kombination af adgangskontrol med sikkerhed på højt niveau og mellemniveau, gør SALTOs integrationsteknologier det muligt at udvide almindelige kabel baserede systemer til adgangskontrol naturligt, så de også omfatter næsten alle dørtyper, hvor der kræves adgangskontrol.

Udannelses­institutioner

Et sikkert og praktisk miljø til elever, studerende og personale:

 • Få hurtigt overblik over, hvem der har adgang, hvor og hvornår – lige fra kontorer, boliger, laboratorier, biblioteker, gymnastiksale, til kulturcentre, fællesarealer osv.
 • Skelnen imellem adgang og varighed af adgang til fysiske steder, gør det let at give midlertidig adgang til gæster (f.eks. konferencedeltagere), kontraktansatte og vikarer, såvel som personale og elever.
 • Integrer adgangskontrollen med andre campustjenester (f.eks. kontantløse automater, kantiner, bibliotekssystemer og transport) i form af ét enkelt adgangsmedie..
 • Systemfleksibilitet gør det let at ændre adgangsplanerne og på individuel basis programmere visse installationer til konferencer, sport, kulturelle arrangementer osv.
 • I nødstilfælde giver muligheden for lokal låsning de autoriserede brugere mulighed for at låse elektroniske SALTO-låse selvstændigt.

Særlige SALTO-funktioner til uddannelses­institutioner

AMOK

Elektroniske SALTO AMOK-langskilte har indbyggede medielæsere på indersiden af langskiltet. Denne interne læser giver brugere mulighed for at aktivere AMOK-funktionstilstanden, så et lokale hurtigt kan låses. Kun autoriserede brugere med AMOK-privilegier i deres adgangsplan kan aktivere den.

Automatisk tildeling af adgangsrettigheder

Automatisk tildeling af rettigheder på kort og brik gør det muligt at kode medier direkte via en væglæser ved den primære indgang. Dette kan gøres, første gang en bruger viser et adgangsmedie, hvilket sparer tid og besvær og eliminerer kø ved kontrol af kort.

låsesmed installerer låse

Salto KS

Cloudbaseret adgangskontrol på farten og i realtid

SALTOs anerkendte og dokumenterede stabilitet og driftsikkerhed giver mulighed for trådløs adgangskontrol i enhver virksomhed. Sammenlignet med en traditionel mekanisk løsning leverer SALTO KS en markant forøget funktionalitet og ydelse. SALTO KS har et fleksibelt administrationssystem, der ikke kræver softwareinstallation, og til en væsentligt lavere pris end ved et kabelført elektronisk produkt.

SALTO KS er adgangskontrolløsningen, der fungerer – hvor som helst og når som helst. Den er fleksibel og kan tilpasses din virksomhed.
Få fuld kontrol over alle funktioner & muligheder fra web appen. Benyt din smartphone app på farten for at se hændelser, fjernåbninger eller blokeringer.

Opret eller inviter brugere i nogle få enkle trin. Med SALTO KS web app kan du bestemme rollen for hver enkelt bruger såsom: ‘Ejer’, ‘Admin’, ‘Superbruger’ eller ‘Basisbruger’. Du kan bestemme adgangsrettigheder for hver enkelt bruger såsom: ‘Fjernåbning’, ‘Offline adgang’ og ‘Kontortilstand’. Du har fuld kontrol over brugeradministrationen med SALTO KS.

Det er afgørende at kunne administrere adgang i bygninger med mange brugertyper: Gæster, ansatte, rengøringspersonale, servicevirksomheder osv. SALTO KS giver dig en brugervenlig og intuitiv betjening, der tillader dig at definere hvem der går ind – hvor og hvornår. Vælg dagen, tidsrummet og låsene for at tildele adgang til specifikke brugere.

Lad gæster komme ind på en enklere måde end nogensinde før. SALTO KS lader dig fjernåbne dine døre – hvor som helst og når som helst. Uanset om det er en gæst, der ankommer tidligere end forventet, eller en ansat, der ikke har en brik eller anden adgang, så kan du nu fjernåbne døre for enhver, der anmoder om det – hvor som helst i verden. Alt du skal gøre er at swipe til venstre!

Visse virksomheder, som kontorhoteller og detailforretninger, har ofte behov for en åben hovedindgang i åbningstiden. Ville det ikke være smart, hvis døren blev låst automatisk på et givent tidspunkt? SALTO KS giver dig Let Kontor Funktionen. Bestem dine åbningstider på SALTO KS webapplikationen og undgå stress, hvis du glemmer at låse døren ved åbningstidens ophør. Udnyt en lang række dørfunktioner og tilstande og bestem selv, hvordan din lås skal opføre sig.

En mobilnøgle er den virtuelle pendant til en adgangsbrik. Med en enkel indlæsning på en registreret og verificeret smartphone, kan dine gæster få adgang til døre med en mobilnøgle. Ved at banke let på dørens læser, for at vække den, vil man få adgang.
Smartphone og trådløs Bluetooth Low Energy (BLE) låse parres, og låsen åbnes via BLE. På denne måde anvendes din smartphone som en brik, og åbner låsen uden at være afhængig af en aktiv internetforbindelse; hvilket gør din mobilnøgle lige så sikker som en fysisk adgangsbrik.

Kontakt os

Hos A/H Låsemontage giver vi gerne et tilbud på, hvordan vi finder den bedste sikkerhedsmæssige løsning. Har du spørgsmål til, hvordan du bedre kan sikre din virksomhed, er du altid velkommen til at kontakte os. Du kan kontakte os på telefon 36 70 60 30 eller på mail service@ah-laase.dk

Vi glæder os til at høre fra dig.

Kære gæst, når du benytter vores kontaktformular acceptere du samtidig vores privatlivspolitik.

Hvad siger vores kunder?

“Det mig der står herude & banker på“
Hurtigt kom nøglerne fra låsesmeden
så jeg kan lukke mig ind.
Tak A/H Låsemontage 👍

Min bagdør var gået i baglås. Hurtigt og nemt blev det løst af en skøn mand med helt fantastisk energi. På vej ud kom han også lidt olie i låsen på min hoveddør og skruede den lås ekstra fast. Det er satme god service!

Helt igennem fantastisk
Med meget kort varsel kom der en flink medarbejder ud og lavede 3 nye låse. Og så til en rigtig fornuftig pris. Kan klart anbefales.

Vagten i dag lørdag d. 17.8. var hos os indenfor 10 minutter, da naboens søn havde låst moderen ude på altanen. Fantastisk service, professionel og hjælpsom låsesmed. De største anbefalinger herfra! 👌👌👌

“Det mig der står herude & banker på “
Hurtigt kom nøglerne fra låsesmeden
så jeg kan lukke mig ind.
Tak A/H Låsemontage 👍

Min bagdør var gået i baglås. Hurtigt og nemt blev det løst af en skøn mand med helt fantastisk energi. På vej ud kom han også lidt olie i låsen på min hoveddør og skruede den lås ekstra fast. Det er satme god service!

Helt igennem fantastisk
Med meget kort varsel kom der en flink medarbejder ud og lavede 3 nye låse. Og så til en rigtig fornuftig pris. Kan klart anbefales.

Vagten i dag lørdag d. 17.8. var hos os indenfor 10 minutter, da naboens søn havde låst moderen ude på altanen. Fantastisk service, professionel og hjælpsom låsesmed. De største anbefalinger herfra! 👌👌

Hvad siger vores kunder?

Peter

“Det mig der står herude & banker på “
Hurtigt kom nøglerne fra låsesmeden
så jeg kan lukke mig ind.
Tak A/H Låsemontage 👍

Peter – Trustpilot

Simone

Min bagdør var gået i baglås. Hurtigt og nemt blev det løst af en skøn mand med helt fantastisk energi. På vej ud kom han også lidt olie i låsen på min hoveddør og skruede den lås ekstra fast. Det er satme god service!

Simone – Google