Nytænkende og revolutionerende

Alarmer er et rigtigt godt tilvalg til sine låse da en alarm stresser tyven og dette mindsker tabet af værdierog mindsker omfanget af hærværk, samtidig sikrer du at virksomheden kan blive aflåst igen og ikke står åben f.eks. hele weekenden. De fleste forsikringsselskaber forlanger en alarm monteret.

Professionel sikkerhed har aldrig været nemmere. Enkelt at udbygge, avanceret fjernkontrol for både slutbrugeren og teknikerne – fås ikke mere enkelt. Suveræn brugerinterface!

JA-100 er et revolutionerende trådløst system, der er designet til at beskytte alle typer af installationer. Velegnet til både privatboliger, butikker, kontorer, lagre, værksteder og lignende.

JA-100 systemet tilbyder også avanceret “home automation”-funktioner til fjernstyring af apparater, varmestyring, tænd/sluk af apparater via bevægelsesdetektor, stort eksternt detektorprogram til detektering af åbning af dør/vindue, indvendige og udvendige detektorer samt fjernbetjening.

Med JABLOTRON CLOUD får både installatører samt slutbrugeren fjernadgang til sine JA-100 systemer med smarte, enkle og avancerede bruger- og teknikerfunktionaliteter samt tilslutning til KC.

Tilvalg til alarmen

Der er et hav af tilvalg til Jablotron 100 alarmen. Blandt andre:

  • Røgalarmer
  • Gasalarmer
  • Oversvømmelsesalarm
  • Overfaldsalarm
  • .. og meget mere
iso 9001 logo

Vi er ISO9001 Certificeret AIA installatører

Andre kiggede også på

Kontakt os

Hos A/H Låsemontage giver vi gerne et tilbud på, hvordan vi finder den bedste sikkerhedsmæssige løsning. Har du spørgsmål til, hvordan du bedre kan sikre din virksomhed, er du altid velkommen til at kontakte os. Du kan kontakte os på telefon 36 70 60 30 eller på mail service@ah-laase.dk.

Vi glæder os til at høre fra dig.

© Copyright - A/H Låsemontage ApS