Alarm erhverv

Alarm erhverv

Alarm til erhverv

Et alarmsystem er et rigtig godt supplement til resten af din skalsikring, som eksempelvis dine låse og adgangskontrol. En alarm er et vigtigt element i at mindske både tabet af værdier og omfanget af hærværk.

Hvis uheldet skulle være ude, så sikrer alarmen at virksomheden kan blive låst igen, og ikke står åben f.eks. hele weekenden. Samtidig er det også vigtigt at have med i sine overvejelser, at mange forsikringsselskaber kræver, at der er monteret en alarm.

Et alarmsystem er et vigtigt element i den samlede sikring af din bygning, dit kontor eller din butik. Grundlæggende stresser alarmen indtrængerne, så de enten vælger at lade være med at bryde ind, eller som minimum er indenfor i så kort tid som muligt, det betyder at eventuelle tab enten bliver forhindret, eller mindsket så meget som muligt.

Alarm uden abonnement

Alle vore systemer, er uden abonnement, det betyder at først systemet er installeret, er der stort set ingen driftsomkostninger og det kan ses på bundlinjen. Du betaler kun for det oprindelige køb og installation af systemet, og derefter kan du føle dig tryg og sikker i visheden om, at din alarm altid er klar til at beskytte din virksomhed uden yderligere omkostninger.

iso 9001 logo

Vi er ISO9001 Certificeret AIA installatører

ah låsemontage lager

En samlet sikkerhedsløsning

Hos A/H Låsemontage er vi eksperter i den samlede løsning omkring sikring af din virksomhed, det gælder selvfølgelig låsene, men også alarmer, videoovervågning, adgangskontrol etc. Vi er forhandler og installatør af de bedste brands på markedet, såsom NOX, JABLOTRON og SPC.

Et alarmsystem kan bestå af flere elementer, f.eks. skalsikring, som alarmerer allerede inden der er indtrængen, for eksempel hvis et vindue er ved at blive brudt op. Rumfølere registrerer, når der er bevægelse i et rum. Er uheldet ude, og tyven er inde, kan alarmen kombineres med tågesikring, der er en rigtig god løsning, til at gøre tyvens arbejde meget svært. A/H Låsemontage leverer også tågesikring, det kan du læse mere om HER.

En komplet løsning er en kombination af flere elementer. Disse skal installeres korrekt for at sikre, at de virker optimalt og giver den ønskede beskyttelse. A/H Låsemontage har den erfaring og ekspertise, der skal til for at sikre, at et alarmsystem installeres korrekt, og virker i samspil med resten af de sikringselementer du vil benytte dig af, det kan være adgangskontrol, videoovervågning, gitter etc. Kontakt os for at få en professionel rådgivning omkring en samlet sikkerhedsløsning til erhvervsbygninger.

Minimumskrav til sikring af din virksomhed – Dækker din forsikring?

De fleste erhvervsforsikringer har minimumskrav til det sikringsniveau der skal være i og omkring bygningen. Sikringsniveauet er bestemt af flere parametre, såsom typen af låse, om der er alarm, videoovervågning, tågesikring, gitter mv. Vi har det samlede overblik, og kan skræddersy en løsning, der passer til det sikringsniveau, dit forsikringsselskab kræver, eller du gerne vil have, for at undgå ubehagelige overraskelser, og tab af omsætning til følge.

JABLOTRON alarm

Professionel sikkerhed har aldrig været nemmere. Mere enkelt at udbygge, og med avanceret fjernkontrol for både slutbrugeren og teknikerne – fås ikke mere enkelt. Suveræn brugerinterface!

JA-100 er et revolutionerende trådløst system, der er designet til at beskytte alle typer af installationer. Velegnet til både privatboliger, butikker, kontorer, lagre, værksteder og lignende.

JA-100 systemet tilbyder også avanceret “home automation”-funktioner til fjernstyring af apparater, varmestyring, tænd/sluk af apparater via bevægelsesdetektor, stort eksternt detektorprogram til detektering af åbning af dør/vindue, indvendige og udvendige detektorer samt fjernbetjening.

Med JABLOTRON CLOUD får både installatører samt slutbrugeren fjernadgang til sine JA-100 systemer med smarte, enkle og avancerede bruger- og teknikerfunktionaliteter samt tilslutning til KC.

NOX alarm

NOX alarmer er et af vores meste avancerede produkter, og kan kombineres alle vore andre NOX løsninger inden for adgangskontrol og bygningsstyring.

Brugerfladen kan tilpasses den enkelte bruger. Man kan eksempelvis have styring via app på smartphone, overblik på PC’en, samt små simple paneler eller adgangsbrikker aktivering og deaktivering af systemet.

NOX er alarmløsningen kan installeres selvstændigt, eller som en del af en større løsning som inkluderer ALLE aspekter af bygningsstyring og adgangskontrol.

NOX alarmsystemet er modulopbygget, og kan gradvis udbygges efter behov.
A/H låsemontage er officiel leverandør, installatør og forhandler af NOX produkter. Dette sikrer dig en optimal alarm-løsning.

Vanderbilt SPC alarm

Vanderbilt er verdens største spiller på markedet indenfor sikring, og har kunder over hele verden. Vanderbilt SPC kan håndtere de helt store systemer, med op til 2500 brugere.

De indstillinger og rapporteringsmuligheder der laves i systemet, kan overføres til de udbygninger der evt måtte komme senere, efterhånden som behovet opstår. SPC alarmsystemet kan også integrere adgangskontrol på op til 64 døre.

Vanderbilt SPC understøtter alle dele af alarm, adgangskontrol, klimakontrol osv på dine bygninger, og kan udbygges til ét komplet netværk.

Vanderbilt SPC blev etableret i 2012 i Tyskland, og vandt allerede i 2013 deres første internationale pris for deres alarmsystemer. Siden da har produkterne udviklet sig kraftigt, og der er efterfølgende kontinuerligt vundet priser for deres arbejde i sikkerhedsbranchen.

Kontakt os

Hos A/H Låsemontage giver vi gerne et tilbud på, hvordan vi finder den bedste sikkerhedsmæssige løsning. Har du spørgsmål til, hvordan du bedre kan sikre din virksomhed, er du altid velkommen til at kontakte os. Du kan kontakte os på telefon 36 70 60 30 eller på mail [email protected]

Vi glæder os til at høre fra dig.

Hvad siger vores kunder?

“Det mig der står herude & banker på “
Hurtigt kom nøglerne fra låsesmeden
så jeg kan lukke mig ind.
Tak A/H Låsemontage 👍

Min bagdør var gået i baglås. Hurtigt og nemt blev det løst af en skøn mand med helt fantastisk energi. På vej ud kom han også lidt olie i låsen på min hoveddør og skruede den lås ekstra fast. Det er satme god service!

Helt igennem fantastisk
Med meget kort varsel kom der en flink medarbejder ud og lavede 3 nye låse. Og så til en rigtig fornuftig pris. Kan klart anbefales.

Vagten i dag lørdag d. 17.8. var hos os indenfor 10 minutter, da naboens søn havde låst moderen ude på altanen. Fantastisk service, professionel og hjælpsom låsesmed. De største anbefalinger herfra! 👌👌👌

“Det mig der står herude & banker på “
Hurtigt kom nøglerne fra låsesmeden
så jeg kan lukke mig ind.
Tak A/H Låsemontage 👍

Min bagdør var gået i baglås. Hurtigt og nemt blev det løst af en skøn mand med helt fantastisk energi. På vej ud kom han også lidt olie i låsen på min hoveddør og skruede den lås ekstra fast. Det er satme god service!

Helt igennem fantastisk
Med meget kort varsel kom der en flink medarbejder ud og lavede 3 nye låse. Og så til en rigtig fornuftig pris. Kan klart anbefales.

Vagten i dag lørdag d. 17.8. var hos os indenfor 10 minutter, da naboens søn havde låst moderen ude på altanen. Fantastisk service, professionel og hjælpsom låsesmed. De største anbefalinger herfra! 👌👌👌