Dørlukkere

A/H Låsemontage er specialister på dette område. Tag os med på råd eller få besøg af en af vores dygtige eksperter.

En dørlukker er altafgørende for, om døren er lukket og låst. Er dørlukkeren defekt, utæt eller ikke justeret korrekt, står døren åben, og ubudne gæster kan komme lige ind, hvad enten der er tale om opgangsdøren eller en lille bagdør i virksomheden. Endnu vigtigere er det, at alle branddøre skal være forsynet med en dørlukker.

Dørautomatik

Elektriske dørpumpere kan gøre hverdagen meget lettere, hvad enten det er opgangsdøren i den lille boligforening, eller på skoler og daginstitutioner. Døren kan du få til at åbne automatisk, når du nærmer dig den, eller ved en simpel nøglekontakt. Specielt på plejehjem og institutioner/bosteder med handicappede eller kørestolsbrugere, har de stor glæde med disse automatiske dørpumper.

Derudover tilbyder vi:

  • Portautomatik
    Åbning, lukning og aflåsning af porte og låger. Vi har lige, hvad der skal til – til markedets bedste priser.
  • Garagedørsåbnere
    Let og enkel åbning og lukning af garage – enten med en sender eller kodetastatur

Andre kiggede også på

Kontakt os

Hos A/H Låsemontage giver vi gerne et tilbud på, hvordan vi finder den bedste sikkerhedsmæssige løsning. Har du spørgsmål til, hvordan du bedre kan sikre din virksomhed, er du altid velkommen til at kontakte os. Du kan kontakte os på telefon 36 70 60 30 eller på mail service@ah-laase.dk.

Vi glæder os til at høre fra dig.