Gitter

A/H Låsemontage har specialiseret sig i levering og montering af gitre – helt fra de små faste gitre på kældervinduerne til de store elektriske rullegitre i store moderne indkøbscentre.

Gittersikring er en hurtig og nem måde at sikre sig på. Et rullegitter er god sikring ved større glaspartier, da konstruktionen ikke altid tillader den nødvendige sikring på anden måde. Et gitter kan også beskytte mod hærværk og graffiti.

Faste gitre

Faste eller aftagelige gitre anvendes, hvor der ikke er behov for, at gitrene skal fjernes dagligt. Gitrene kan være fastmonterede eller aftagelige. De kan også udføres med hængsler som svingbare gitre, såfremt det ønskes.

Rullegitter

Rullegitter anvendes især ved sikringsløsninger i butikker, skranker og til kontorvinduer, hvor man samtidig kan bruge gitteret til solafskærmning – det er en anderledes og økonomisk god løsning.

Desuden bruges gitteret ofte som erstatning for glaspartier I butikscentre. Det er meget billigere, og det er nemt at skjule under loft.

Rullejalousi

Rullejalousi anvendes, hvor man ønsker et enkelt design. Jalousi er et letvægtsmateriale. Rullejalousien anvendes især ved sikringsløsninger i kontorer og I butikker, hvor sikringsniveauet er lavt/middel, eller hvor der blot er tale om afskærmning eller aflukke. Det er en pæn og især økonomisk god løsning.

Andre kiggede også på

Kontakt os

Hos A/H Låsemontage giver vi gerne et tilbud på, hvordan vi finder den bedste sikkerhedsmæssige løsning. Har du spørgsmål til, hvordan du bedre kan sikre din virksomhed, er du altid velkommen til at kontakte os. Du kan kontakte os på telefon 36 70 60 30 eller på mail service@ah-laase.dk.

Vi glæder os til at høre fra dig.

© Copyright - A/H Låsemontage ApS