Vi har løsningen, der passer til dine behov

Alle virksomheder, ejendomme og institutioner bør have et låsesystem med kopisikre nøgler, så alle og enhver ikke kan få lavet kopinøgler hos den lokale hælebar. Uden kopisikre nøgler kan det give problemer ved eksempelvis udskiftning af personale/beboere, da det ikke er til at holde styr på, hvor mange kopinøgler der er lavet. De fleste kender vel også til at skulle stå og lirke med nøglen for at få døren op. Det skyldes, i de fleste tilfælde, dårlige kopinøgler, som kan undgås med et nyt låsesystem.

Et låsesystem er kort fortalt det, at flere forskellige nøgler kan passe i samme lås. På den måde kan du bestemme, hvilke nøgler/personer der har adgang til bestemte døre.

I et låsesystem har du mulighed for at kombinere højsikkerhedscylindre med standardcylindre – eksempelvis højsikkerhedscylinder på serverrum og standardcylinder på rengøringsrum.

Vi samler selv alle vores låsesystemer, og det har store fordele for vores kunder, da vi er i stand til at levere og montere et nyt låsesystem på få dage. Samtidig kan vi lave systemnøgler fra dag til dag.
Vi er et af landes førende firmaer inden for systemberegning, administration, montering og servicering af låsesystemer, og vi finder altid den løsning, der er bedst for den enkelte kundes behov.

Låsesystemer fra Ruko, Evva og Medeco

Fordelene ved et låsesystem er blandt andet:

  • Kopisikre nøgler
  • Dirkesikre cylindre
  • Længere levetid på cylindre
  • Du behøver kun én nøgle for at åbne de døre, du har behov for
  • Du har kontrol med udleverede nøgler
  • Du bestemmer, hvem der kan komme ind og hvor

Vi forhandler låsesystemer fra Ruko, Evva og Medeco, som hver har deres styrke.

Vi kommer gerne ud til et gratis eftersyn eller sikkerhedstjek.

iso 9001 logo

Vi er ISO9001 Certificeret MEK installatører

Andre kiggede også på

Kontakt os

Hos A/H Låsemontage giver vi gerne et tilbud på, hvordan vi finder den bedste sikkerhedsmæssige løsning. Har du spørgsmål til, hvordan du bedre kan sikre din virksomhed, er du altid velkommen til at kontakte os. Du kan kontakte os på telefon 36 70 60 30 eller på mail service@ah-laase.dk.

Vi glæder os til at høre fra dig.

© Copyright - A/H Låsemontage ApS