Ferietid er lig med indbrudstid

For mange står skiferien for døren, og det er glædeligt. Men feriesæson, er desværre også højsæson for indbrud. Så vi tager den lige igen, for der er flere ting du kan gøre, for at få ubudne gæster til at vælge et andet hus end lige dit. Så uden al for meget omsvøb kommer her 5 håndgribelige råd du kan følge, som kan mindske risikoen for indbrud.

Indbrudstyve kigger ofte efter huse, der virker tomme, og en lang periode væk kan derfor øge risikoen for indbrud. Heldigvis er der nogle enkle forholdsregler, du kan tage for at beskytte dit hjem, og mindske risikoen for indbrud, mens du er væk på skiferie. Her er 5 gode råd:

Få hjælp fra naboer, venner eller familie

En god måde at beskytte dit hjem og mindske risikoen for indbrud, mens du er på skiferie, er ved at få hjælp fra naboer, venner eller familie. Bed dem om at tjekke dit hus jævnligt, og tømme postkassen. Hvis postkassen bliver fyldt op, kan det indikere, at du er væk i lang tid, og dermed øge risikoen for indbrud. Du kan også bede dem om at parkere deres bil i din indkørsel eller i din carport, så det ser ud, som om der er nogen hjemme.

Luk om muligt indvendige døre. Dette gør at tyven har sværere ved at se hvad du faktisk har i dit hjem, og danne sig et overblik over hvad der har værdi. I samme omgang er det en god idé at gemme eventuelle værdier væk. Jo mindre der ligger frit fremme, jo mindre attraktivt er det.

Installer alarm

Ja, vi ved godt det er ananas i egen juice, men en alarm er en af de mest effektive måder at beskytte dit hjem og mindske risikoen for indbrud. En alarm kan skræmme indbrudstyve væk, da det øger risikoen for at blive opdaget. Der findes mange forskellige alarmer på markedet, og du kan vælge en, der passer til dit behov og budget. Det kan også være en god idé at tilslutte alarmen til en overvågningskamera, så du kan følge med i, hvad der sker i dit hjem, mens du er væk. Alt dette er vi eksperter i, og du kan se mere om vores alarmer til private via dette link.

Sørg for god belysning

Har du ikke God belysning omkring dit hjem kan også være en effektiv måde at beskytte dit hjem og mindske risikoen for indbrud. Installér udendørsbelysning, der tænder automatisk, når der registreres bevægelse. Dette kan skræmme indbrudstyve væk og øge sandsynligheden for, at de bliver opdaget. Du kan også overveje at installere en tidsindstillet belysning indendørs, så det ser ud, som om der er nogen hjemme.

Invester i smart home teknologi

Er manuelle timere osv ikke lige dig, så Investér i smart home teknologi

Smart home teknologi kan også være en effektiv måde at beskytte dit hjem, og mindske risikoen for indbrud. Med smart home teknologi kan du styre dit hjem via en app på din smartphone, og du kan programmere lys, varme og elektroniske apparater til at tænde og slukke på bestemte tidspunkter. Dette kan skabe en illusion af, at der er nogen hjemme, og mindske risikoen for indbrud. Flere af vores alarmsystemer kan håndtere smarthometeknologi, som giver dig mulighed for at styre en del af din boligs funktioner via din smartphone eller smartwatch. Du kan se kort video om systemet HER

Undgå at dele information på sociale medier

Undgå at dele information på sociale medier

Det kan være fristende at ligge billeder fra skipisterne ud på sociale medier. Det er bare en rigtig dårlig idé, da det giver indbrudstyve sikkerhed for ikke at blive forstyrret. Men vendt til du kommer hjem fra ferie, og udgiv først da dine ferieminder.

A/H Laasemontage ønsker dig en god ferie!