ILOQ – låsen der kan tænke selv

Administrer adgangsrettigheder nemt og sikkert. Fjern en mistet nøgle eller lav en ny nøgle på få minutter.  Med iLOQ får du et system der minimerer slitage og giver dig meget lave driftomkostninger. Investeringen i systemet, uanset om det er til hjemmet eller virksomheden tjener sig selv hjem hurtigt. Specielt ved bortkomne nøgler eller omstilling af låse. Dette gøres nemt med den digitale løsning der følger med til systemet. 

iLOQ Privus er enormt let at installere i eksisterende låsekasser. Der er  intet behov for ledninger eller batterier, da iLOQ får strøm, når nøglen sættes i låsecylinderen. Nøglen fungerer altså som både nøgle og strømgenerator til selve teknologien i låsen. Og den virker i alt slags vejr. 

Det finske iLOQ Privus-huslåsesystem er baseret på den iLOQ-patenterede teknologi, der anvendes af især boligselskaber, i mange udlejningsbygninger, i industri- og kontorbygninger, på hospitaler, i vores børns skoler og i andre krævende applikationer, hvor der kræves høje sikkerhedsniveauer.

Unikke adgangsrettigheder til nøgler og låse defineres ved hjælp af programmeringstasterne. Man behøver faktisk ikke engang en computer eller speciel programmeringsenhed.

iLOQ privat hjem - PC i bagggrund

Det er en nem proces at tilføje en nøgle – det kan faktisk gøres på få sekunder. Hvis uheldet er ude og en nøgle er væk, kan du nemt fjerne dens adgange fra systemet ved at omprogrammere selve låsecylinderen. iLOQ Privus-startpakken leveres selvfølgelig med klare installations- og programmeringsinstruktioner, men det er vores fornemmeste opgave som din låsesmed, at sørge for at klæde dig godt på til at klare det selv. For det er faktisk ikke særligt svært. 

Finske iLOQ er verdens første og eneste elektroniske låsecylinder, der kan drives af selve nøgleindsættelsen. Låsecylinderen i standardstørrelse kan installeres på en eksisterende låsekasse, uden besværet med batterier eller dyre kabler og installationer. Låsecylinderen er slidstærk og pålidelig i koldt vejr.

Du programmerer selv adgangsrettighederne til den batterifrie nøgle. For eksempel kan du endda angive, at det kun er de voksne i din familie, der har adgang til garagen eller skuret. Den samme nøgle kan bruges i hjemmet, på fritidsejendommen og på kontoret. Alle nøgler er mekanisk identiske og den krypterede nøgle kan ikke kopieres.

Læs mere om det digitale låsesystem her og tag endelig kontakt hvis du vil vide mere om vores systemer og muligheder fra iLOQ.