Låsesmed på Frederiksberg med 24/7 døgnvagt

Vi har altid en låsesmed til rådighed på Frederiksberg

Låsesmed Frederiksberg

Med over 50 års erfaring som låsesmed på Frederiksberg, er akutte udkald en af vores kernekompetencer. Hos A/H Låsemontage er hjælpen nær, hvis uheldet er ude og du har låst dig selv ude. Vi har hjulpet adskillige danskere tilbage i deres hjem på hele Frederiksberg. Hos os vil du altid blive mødt af en låsesmed med et smil.

Vores døgnservice er åben 24/7 – alle ugens dage og 365 dage om året. Bor du på Frederiksberg og har låst dig ude, er det oplagt at give os et kald. Vi rykker lynhurtigt ud til dig og hjælper dig indenfor igen. Fra du ringer til os går der normalt 30 minutter før vi står på din adresse – oftest går der mindre tid.

Mange kompentencer som låsesmed på Frederiksberg

Som låsesmed på Frederiksberg har vi gennem årene opbygget en bred vifte af kompetencer inde for låseservice sektoren. Heriblandt gælder vores effektive døgnservice, som altid er åben for akutte udkald.

Ud over vores døgnservice, tilbyder vi også hjælp til ikke-akutte opgaver, heriblandt:

Vi opfordrer dig til at kontakte os i vores normale åbningstider, hvis henvendelsen ikke er akut.

Vi dækker hele Frederiksberg og omegn

Som akut låsesmed ved vi, at det er vigtigt at ankomme på adressen hurtigt og effektivt. Vi bestræber os altid på stå på din adresse inden for 30 minutter fra vi modtager dit opkald. Fra vores base i København dækker vi hele Frederiksberg og det meste af København til yderst konkurrencedygtige priser på akut låsesmed.