Låsesmed Haslev

Din låsesmed i Haslev og på Sydsjælland

Låsesmed Haslev

Har du mistet din nøgle, og kan du nu ikke komme ind? Skal du have skiftet lås? Eller er du kommet hjem til en lås, der er brudt op? Der kan være mange årsager til, hvorfor du har brug for en låsesmed. Vi kan aftale tid og sted, eller

Har du brug for vores hjælp, så kan du ringe på 70 18 10 00, eller udfylde vores kontaktformular. Har du akut brug for vores hjælp, anbefaler vi, at du ringer, så du skal vente så lidt som muligt på, at vi dukker op.

Om vi skal låse dig ind, skifte lås, reparere en lås eller sikre din lås yderligere, er vi her for at hjælpe dig.

En låsesmed der giver dig tryghed

Vi er meget mere end en låsesmed, der rykker ud på mærkelige tidspunkter af døgnet, når du har akut brug for hjælp. Vi hjælper når det drejer sig om opgaver med at sikre dig, dine kære og dine værdier, din tryghed er meget vigtig for os.

Som din låsesmed kan vi blandt andet hjælpe dig med:

Låse i døre og vinduer er en central del af vores hverdag, da de er adgangsbilletten til vores hjem, arbejde og områder, hvor vi færdes. Det tager vi meget seriøst. Så hvad end du har brug for vores hjælp midt om natten eller gerne vil have et planlagt besøg, står vi til rådighed.

Hvad har du brug for hjælp til?

(Vi opfordrer dig til at kontakte os i vores normale åbningstider, hvis henvendelsen ikke er akut).

Hvilke låse bruger vi?

Sikkerhed, tryghed og kvalitet. Det er, hvad der står øverst på listen, når det kommer til de opgaver, vi udfører for private, erhverv og institutioner. Vi går derfor ikke på kompromis med de låse eller nøgler, vi benytter og anbefaler.

Der sker meget på området hele tiden. Heldigvis for det, da indbrudstyvene også bliver mere og mere snedige. Vi anvender derfor kun de bedste typer af låse og låsesystemer på markedet, så du kan være tryg, når vi kører fra dig i Haslev.

Men vi er også med helt fremme, når det gælder sikkerhedssystemer til butikker, erhvervsbygninger og institutioner. Her kan vi blandt andet være behjælpelige med adgangskontrol, digitale låsesystemer og kopisikre nøgler.

Om du vælger at forebygge, eller hvis skaden er sket, kan vi hjælpe dig med at sikre adgangen til din bolig, butik eller erhverv på bedste vis.

Mangler du en låsesmed på Sydsjælland? Så kontakt os

Som din låsesmed rykker vi ikke bare ud i Haslev. Vi er også til stede med vores service på hele Sydsjælland. Vi tilbyder samme akutservice og planlagte service, uanset om du bor tæt på eller et stykke fra Haslev.

Det vigtigste for os er at hjælpe dig med sikringsopgave, låse dig ind og skabe tryghed og lettede skuldre.

Skal vi hjælpe dig? Så kontakt os gerne. Vi er til rådighed, når du har brug for det.