Låsesmed i København med akut udrykning

Ring til os og vi er straks på vej til din adresse

Låsesmed København

Hos A/H Låsemontage stiller vi akut låsesmed til rådighed alle årets dage, 24 timer i døgnet. Har du låst dig ude af hus eller bil? Er nøglen gået i stykker eller har du på anden vis fået smækket dig ude? Så er hjælpen nær. Som låsesmed i København er hjælpen nær, og vi bestræber os på at stå hos dig inden for 30 minutter efter dit opkald til os

Vi har i over 50 år hjulpet adskillige danskere tilbage i deres huse og biler, og vi er derfor nogle af de førende låsesmede på markedet. Er du nervøs over prisen, kan vi forsikre dig om at vi er yderst konkurrencedygtige hvad angår pris, da vi ofte klarer opgaven hurtigt og effektivt.

Professionel låsesmed i København

Vi har altid en låsesmed til rådighed uagtet opgavens omfang. Alle vores biler er spækket med det nyeste udstyr, og alle vores låsesmede gennemgår løbende uddannelse. Dette er din sikkerhed for at du altid er i trygge hænder, når du har smækket dig ude og mangler en låsesmed i København.

Vores låsesmede står klar til at hjælpe med følgende opgaver:

  • Akut oplukning af låse (bil og hus/virksomhed)
  • Omlægning af låse
  • Reparation og sikring efter indbrud
  • Reparation og udskiftning af låse

Ud over vores akutte løsninger, står vi også klar til at installere alarm til erhverv, dørtelefoner, digitalt låsesystem og mange andre lignende løsninger.