Låsesmed Nørrebro

Vi skaber tryghed gennem låse- og sikringsløsninger i højeste kvalitet

Låsesmed Nørrebro

Erfaren låsesmed på Nørrebro

Har du behov for kompetent låsesmed på Nørrebro til eksempelvis udskiftning eller reparation af låse? Vælger du A/H Låsemontage som din låsesmed, får du en erfaren låsesmed som kan hjælpe dig døgnet rundt. Med vores base i Rødovre, kan vi hurtigt være hos dig hvis du eksempelvis har smækket dig ude eller har haft indbrud og skal have udskiftet dine låse. Ved akutte udrykninger, er det oftest følgende opgaver der udføres:

  • Oplukning af låse
  • Omlægning af låse for nye nøgler
  • Reparation efter indbrud
  • Sikring efter indbrud
  • Reparation af låse
  • Udskiftning af låse

Dette er naturligvis blot et udpluk af de mest almindelige ydelser der udføres ved akut opgaver. Hvis du har behov for hjælp til en bestemt type opgave og du ikke synes den er nævnt i ovenstående. Så er vi alligevel sikre på at vi godt kan hjælpe dig. Så tøv endelig ikke, kontakt os i dag og lad os sammen tage en snak om dine ønsker og behov.

Erfaren låsesmed på Nørrebro tilbyder gratis sikkerhedstjek

Gennem mange års erfaring har vi oparbejdet en dybdegående viden om de bedste låse- og sikringsløsninger på markedet. Så hvis du har behov for hjælp til eksempelvis oplukning af låse, udskiftning af låse efter indbrud eller skal bruge en ekstra nøgle til hoveddøren. Vi tilbyder alt indenfor låse- og sikringsløsninger til boligen, virksomheden og den offentlige institution. Går du og overvejer at højne sikkerheden omkring din ejendom. Så har du lige nu mulighed for at få lavet et gratis sikkerhedstjek, af en af vores dygtige låsesmede. Som låsesmed på Nørrebro, tilbyder vi et sikkerhedstjek til alle kunder, som ønsker at forbedre sikkerhedsniveauet omkring ejendommen. Vi foretager en risikovurdering af din ejendom og giver en anbefaling til hvor og hvordan sikkerheden kan optimeres bedst muligt.

Kontakt din lokale låsesmed på Nørrebro

Hvis du skal bruge en erfaren låsesmed på Nørrebro, kan vi hurtigt være ude hos dig hvis du eksempelvis kommer til at smække dig ude. Ring nu på telefon 36 70 60 30 ved akut behov. Ellers er du velkommen til at sende os en mail på [email protected]. Så besvare vi din henvendelse hurtigst muligt.