Låsesmed Rødovre

Eksperter i låse- og sikringsløsninger til private, erhverv og institutioner

Låsesmed Rødovre

Din lokale låsesmed i Rødovre

Skal du akut bruge en låsesmed i Hvidovre til eksempelvis oplukning eller udskiftning af låse? I A/H Låsemontage står vi klar til at hjælpe dig døgnet rundt. Fra vores base i Rødovre kan vi hurtigt være ude hos dig hvis uheldet er ude. Ved akutte opgaver, er det ofte følgende opgaver som løses af vores dygtige låsesmede:

  • Oplukning af låse
  • Omlægning af låse for nye nøgler
  • Reparation efter indbrud
  • Sikring efter indbrud
  • Reparation af låse
  • Udskiftning af låse

Vi udføre dagligt en række forskellige låse- og sikringsløsninger. Så har du behov for hjælp til en opgave du ikke synes er nævnt i ovenstående, så er vi sikre på at vi kan hjælpe dig alligevel. Så tøv ikke, kontakt os allerede i dag og lad os sammen tage en snak om din opgave.

Erfaren låsesmed i Rødovre tilbyder gratis sikkerhedstjek

Med mere end 50 års erfaring i bagagen, har vi gennem tiden oparbejdet en stor ekspertise om diverse løsninger på markedet. Vi tilbyder hjælp hvis du eksempelvis skal have udført oplukning af låse, sikring efter indbrud eller skal bruge en ekstra nøgle til hoveddøren. Generelt kan vi være behjælpelige med alt indenfor låse- og sikringsløsninger af boligen, virksomheden og offentlige institutioner. Ønsker du at sikre din ejendom, har du lige mulighed for at få et gratis sikkerhedstjek. Som din lokale låsesmed i Rødovre, tilbyder vi et sikkerhedstjek til alle kunder der ønsker at få gennemgået sikkerheden på deres ejendom. Vi gennemgår din ejendom og vurdere hvor sikkerheden kan optimeres, så du minimere risikoen for indbrud. På den måde kan du føle dig tryg når du forlader boligen.

Kontakt din lokale låsesmed i Rødovre

Som din lokale låsesmed med kontor i Rødovre, kan vi hurtigt være hos dig hvis du eksempelvis smækker dig ude og har brug for hjælp til at komme ind igen. Så hvis du skal du bruge en låsesmed i Rødovre, så er vi det rette valg for dig. Ring idag på telefon 36 70 60 30 hvis du har akut brug for en låsesmed. Alternativt kan du sende os en mail på [email protected]. Så vender vi retur til dig hurtigst muligt.