Pengeskabe – Køb dem hos os og beskyt dine værdigenstande

pengeskabe

Pengeskabe, også kendt som værdiskabe eller brandskabe, er en væsentlig sikkerhedsforanstaltning, der giver dig mulighed for at beskytte dine mest værdifulde ejendele og dokumenter mod tyveri, brand og andre uforudsete hændelser.

Uanset, om du er en virksomhedsejer eller privatperson, er et pålideligt pengeskab en investering i sikkerhed og tryghed. Dette indlæg vil udforske forskellige aspekter af pengeskabe og besvare de mest almindelige spørgsmål om dem.

Gem værdier væk fra lange fingre

Har du smykker, dokumenter, kontanter eller andre værdigenstande, du gerne vil passe ekstra godt på? Vi erfarer, at der hos både private og erhverv er et stigende ønske om at passe ekstra godt på det, der betyder noget eller har en særlig værdi.

Med et pengeskab gør du også livet sværere for en indbrudstyv. For det er svært at bryde op – og det tager lang tid at forsøge på det. Hvis en indbrudstyv skal brug lang tid, stiger tyvens risiko for at blive opdaget. Det er med til at øge din chance for, at værdierne fortsat er i god behold selv efter et indbrudsforsøg.

Beskyt værdierne mod flammerne med et brandsikkert pengeskab

Det er ikke kun lange fingre, som dine dokumenter har godt af at blive beskyttet fra. Det kan være en rigtig gode ide at beskytte dem mod brand. Det sker heldigvis sjældent, men hvis uheldet skulle være ude, kan et brandsikkert pengeskab være det, der gør den store forskel.

Det er bygget til at kunne modstå brand i forskellige bestemte tidsintervaller og øger dermed chancen for, at dine vigtige dokumenter, smykker eller andre værdier kommer helskindet gennem branden og fortsat er der, når sidste glød er slukket.

Vi har forskellige modeller til rådighed alt efter, hvad der skal være i skabet, hvor meget plads der er brug for, og hvor længe du ønsker, det skal kunne modstå de høje temperaturer.

3 fordele ved pengeskabe:

  • Sikker opbevaring af værdigenstande
    Pengeskabe giver en sikker og pålidelig opbevaringsløsning for dine mest værdifulde ejendele. Uanset om det er smykker, kontanter, vigtige dokumenter eller elektroniske medier, beskytter et pengeskab mod tyveri, indbrud eller skader ved ulykker som brand og oversvømmelse.
  • Brandsikkerhed
    Mange pengeskabe er brandsikre og er lavet af materialer, der kan modstå høje temperaturer i en vis tidsperiode. Det betyder, at dine vigtige dokumenter og værdigenstande kan forblive intakte selv i tilfælde af en brand i f.eks. dit hjem eller på dit kontor.
  • Forsikringsfordele
    Hvis du ejer et pengeskab, der er forsikringsgodkendt, kan du potentielt opnå en række fordele. Forsikringsselskaber anerkender nemlig værdien af et pålideligt pengeskab som en måde at reducere risikoen for tab på grund af tyveri eller brand, og de kan tilbyde dig fordele i form af lavere priser på forsikringsdækning.

Hvad koster et godt pengeskab?

Prisen på et pengeskab kan variere betydeligt afhængigt af størrelse, sikkerhedsniveau og de ekstra funktioner, det kan tilbyde. Du kan forvente at finde pengeskabe til priser fra et par tusinde kroner til flere titusinder kroner. Når du overvejer at investere i et pengeskab, skal du derfor tænke over, hvad du ønsker at beskytte. Er det f.eks. smykker, kontanter eller vigtige dokumenter? Dine behov vil nemlig ofte afgøre, hvad der er det rette pengeskab og prisniveau for dig.

Hvor kan man købe et pengeskab?

Pengeskabe kan købes fra specialiserede forhandlere af sikkerhedsudstyr, låsesmede eller online. Søger du et pengeskab, kan du besøge vores side HER, for et stort udvalg af pengeskabe.

Husk altid, at det er vigtigt at søge rådgivning for at sikre, at du får den bedste løsning til dine behov. Har du brug for hjælp eller vejledning, kan du altid kontakte os på enten telefon eller mail.

Uanset, om du har brug for et værdiskab, et brandskab eller en anden type sikkerhedsopbevaring, er A/H Låsemontage her for at hjælpe dig med at finde den bedste løsning til dine behov.