A/H Låsemontage til private

A/H Låsemontage er din låsesmed og vi kan hjælpe private på mange områder. Der er kommet strengere krav fra forsikringsselskaberne i forhold til private og deres låse, og her kan A/H Låsemontage hjælpe dig. Vi tilbyder at foretage et gratis eftersyn af dine låse for at sikre, at de lever op til standarden. Det er enormt vigtigt, at du kan føle dig tryg og sikker i dit hjem, og det kan A/H Låsemontage til private hjælpe dig med. A/H Låsemontage hjælper dig derfor med at sikre dit hjem med diverse låse og overvågning.

Det er vigtigt, at din yderdør altid er forsynet med en forsikringsgodkendt lås, der gør det besværligt at bryde ind. Hos A/H Låsemontage anbefaler vi altid, at du vælger en lås, der har dirkesikre cylindere.

bronze og højeste kreditværdighed

Sikring af vinduer og terrassedøre

Der sker mange indbrud hver dag i Danmark, og derfor er det enormt vigtigt, at det ikke kun er yderdørene, der får vores opmærksomhed, når det gælder tyverisikring. Vinduer og terrassedøre har derfor også brug for ekstra sikring, som gør det svært for indbrudstyvene at komme ind og ikke mindst besværligt for dem at få noget med ud igen.

Der findes mange forskellige måder at sikre vinduer og terrassedøre på. Det kan være med elektronisk kodelås eller traditionel lås med nøgle, og dine kældervinduer kan sikres med sikkerhedsstænger.

Speciallavet sikringsdør

En sikringsdør er en ekstra stærk dør, der sikrer dit hjem mod uønsket indtrængning. De sikringsdøre, som A/H Låsemontage arbejder med, er udover at være særlig robuste også brandsikre og støjdæmpende. Hvis du vælger en sikringsdør hos A/H Låsemontage, laver vi døren specifikt til dig og dine behov. Du kan selv bestemme, hvilken størrelse du ønsker døren i, hvilken farve, og hvilket udseende døren skal have.

Privatsikring med alarm

At sikre dit hjem med en alarm er et rigtig godt tilvalg til dine låse. Til de fleste privatalarmer kan du tilkøbe alverdens ekstraudstyr i form af brand-, vand-, og gasdetektor eller trådløse moduler, der kan tænde lyset eller for varmen. Når du vælger at installere en privatalarm, slipper du for at betale månedlige abonnementer til alarmselskaber.

De fleste alarmer er i dag trådløse, og det gør det nemt at installere dem samtidig med, at det ser pænt ud. Har du spørgsmål angående en alarmløsning til dit hjem, er du velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak.

Overvågning af dit hjem

Flere og flere i Danmark vælger at få installeret overvågning i deres hjem, og vi må bare konstatere, at overvågning er kommet for at blive. Siden overvågningssystemerne første gang kom frem, er der lavet så mange forskellige versioner og nu også i en prisklasse, hvor den helt almindelige familie også kan være med. Hos A/H Låsemontage installerer vi ofte kameraer, som kan kobles til din telefon, og på den måde kan du se, hvad der foregår i dit hjem, selv når du ikke er hjemme. De forskellige overvågningsinstallationer integreres på steder, hvor de bedst muligt kan observere rummet, og hvor de falder godt i med omgivelserne.

Løsninger til private

Kontakt os

Hos A/H Låsemontage tilbyder vi et gratis og uforpligtende tjek af din private bolig. Har du spørgsmål til, hvordan du bedre kan sikre dig privat, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi kan også hjælpe dig i forhold til, om du er sikret i overensstemmelse med kravene fra forsikringsselskaberne. Du kan kontakte os på telefon 36 70 60 30 eller på mail service@ah-laase.dk. Vi glæder os til at høre fra dig.