Låse til døre

​Alle yderdøre bør være forsynet med to forsikringsgodkendte låse, hvor den ene er med nøgle på begge sider. Samtidig bør cylinderen være dirkesikker for at undgå opdirkning og bankenøgler.

Med stærke og solide låse på dine døre mindsker du risikoen for ubudne gæster i dit hjem.

Vi har et stort udvalg af låse og elektroniske kodelåse til døre i forskellige former og størrelser, der har hver sine formål og passer til forskellige dørtyper. Låse til døre øger trygheden og sikkerheden i hjemmet, og alle yderdøre bør være forsynet med to forsikringsgodkendte låse, hvor den ene er med nøgle på begge sider. Samtidig bør cylinderen være dirkesikker for at undgå opdirkning og bankenøgler. En solid dør og et stærkt låsesystem besværliggør et indbrud og chancen for, at tyven vender om eller giver op forstærkes væsentligt.

OBS! Forsikringsselskaberne stiller nu i stigende grad krav til private og deres låse. Kontakt os for gratis eftersyn af dine låse.

Når du får A/H Låsemontage til at montere dine låse i dine døre, kan du være sikker på et grundigt arbejde af højeste kvalitet. For os er det vigtigste nemlig din sikkerhed og tryghed. Derfor gør vi os altid yderst umage med at montere dit nye låsesystem helt korrekt og går aldrig på kompromis med kvalitet og sikkerhed.

Du kan se vores udvalg af dørlåse herunder. Såfremt du er i tvivl om, hvad der er det bedste valg til dine døre, rådgiver vi dig gerne herom. Sammen finder vi den sikreste og mest holdbare løsning til dit hjem.

OBS! Forsikringsselskaberne stiller nu i stigende grad krav til private og deres låse. Kontakt os for gratis eftersyn af dine låse.

Andre kiggede også på

Kontakt os

Hos A/H Låsemontage tilbyder vi et gratis og uforpligtende tjek af din private bolig. Har du spørgsmål til, hvordan du bedre kan sikre dig privat, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi kan også hjælpe dig i forhold til, om du er sikret i overensstemmelse med kravene fra forsikringsselskaberne. Du kan kontakte os på telefon 36 70 60 30 eller på mail service@ah-laase.dk. Vi glæder os til at høre fra dig.