Låse til vinduer & terrassedøre

Låse til vinduer og terrassedøre

Vidste du, at de fleste indbrud i private hjem sker via vinduer og terrassedøre?

Mindsk risikoen for ubudne gæster ved at få monteret sikkerhedslåse til dine vinduer, få sat en lås på terrassedøren eller anvend sikkerhedsstænger i dine kældervinduer. Ved at anvende forskellige låsesystemer kan du selv være med til at forhindre besøg fra tyve i dit hjem eller i din virksomhed.

Vi tilbyder flere forskellige former for låse, cylindere, aflåselige greb, sikkerhedsstænger og kodelåse til vinduer og terrassedøre, så du kan få de låsesystemer, der passer bedst til dine ønsker og krav. Når du sikrer dit hjem med låseudstyr, øger du samtidig din og familiens tryghed og sikkerhed – også når I ikke er hjemme.

Sikkerhedslåse til vinduer og terrassedøre kan have en effektiv og præventiv virkning på tyve, der gerne vil ind i dit hjem eller virksomhed. Låsesystemer er nemlig med til at besværliggøre det at komme ind og gør det samtidigt svært for tyven at finde en hurtig flugtvej. Når tyven ser, at der er låse på vinduer og døre, er sandsynligheden for, at tyveriet droppes, større. Vores låsesystemer gør det svært for tyven at komme ind, men de betjenes nemt at hjemmets beboere eller firmaets medarbejdere. Vi ser frem til at hjælpe dig med at sikre hjemmet eller virksomheden med de bedste sikkerhedssystemer.

Vinduer:

Vinduer bør sikres med vindueslåse​.

Terrassedøre bør sikres med aflåseligt greb eller elektrisk kodelås​.

Kældervinduer kan sikres med sikkerhedsstænger.​

Andre kiggede også på

Kontakt os

Hos A/H Låsemontage tilbyder vi et gratis og uforpligtende tjek af din private bolig. Har du spørgsmål til, hvordan du bedre kan sikre dig privat, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi kan også hjælpe dig i forhold til, om du er sikret i overensstemmelse med kravene fra forsikringsselskaberne. Du kan kontakte os på telefon 36 70 60 30 eller på mail service@ah-laase.dk. Vi glæder os til at høre fra dig.