Sikringsdøre

Hos A/H Låsemontage kan du få sikringsdøre, så du kan føle dig tryg og sikker. En sikkerhedsdør har nemlig mange nyttige funktioner. Sikkerhedsdøre er den optimale indbrudssikring, de er brandsikre og derudover støjdæmpende. Med de robuste sikringsdøre fra A/H Låsemontage kan du derfor beskytte dig selv mod indbrud, brand og støj.

Sikring af døre er både relevant for private kunder som erhverv. Både i privaten og på arbejdet er det vigtigt at sikre sig, så man kan fokusere på det, der er vigtigt – hvad enten det er derhjemme eller på arbejdspladsen. Sikringsdøre kan give dig ro i maven, hvis du er den sidste til at forlade hjemmet eller arbejdspladsen med en viden om, at der for eksempel ikke kommer ubudne gæster.

Vi specialfremstiller sikringsdøre til den enkelte kunde, så du selv kan bestemme størrelsen, udformningen og farven på døren. Der findes derfor mange forskellige løsninger, og vi kan helt sikkert designe en løsning, der passer lige til dit behov. Du skal ikke tænke på det praktiske, for vi står for levering og montering af din sikringsdør. Vi er med i hele processen fra de indledende samtaler om forskellige løsninger til at sikringsdøren er monteret, og det hele fungerer, som det skal.

Med sikringsdøre fra A/H Låsemontage får du en god service, over 40 års erfaring og den bedste kvalitet. Vi tilbyder også et gratis sikkerhedstjek af din bolig eller erhverv, hvis du er i tvivl om, om du er sikret godt nok. Så kontakt os og hør mere om de forskellige løsninger inden for sikkerhedsdøre. Vi vil med glæde besvare spørgsmål, så du får den helt rigtige løsning.

Andre kiggede også på

Kontakt os

Hos A/H Låsemontage tilbyder vi et gratis og uforpligtende tjek af din private bolig. Har du spørgsmål til, hvordan du bedre kan sikre dig privat, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi kan også hjælpe dig i forhold til, om du er sikret i overensstemmelse med kravene fra forsikringsselskaberne. Du kan kontakte os på telefon 36 70 60 30 eller på mail service@ah-laase.dk. Vi glæder os til at høre fra dig.