Tyverisikring virksomhed: 6 tips til at forebygge indbrud i din virksomhed

Tyverisikring virksomhed: 6 tips til at forebygge indbrud i din virksomhed

Ubudne gæster i virksomheden er ikke bare ubehageligt. Det kan også have konsekvenser for din forretning i form af tabt arbejdsfortjeneste, selvrisiko og forsinkelser. Vi giver dig vores bedste tips til, hvordan du kan forbedre tyverisikringen i din virksomhed.

Det er desværre ikke kun privatboliger, der står for skud, når indbrudstyven arbejder. For selvom indbrud på landsplan er dalene, sker op til 25 procent af alle indbrud i virksomheder og forretninger – i både små- og mellemstore virksomheder.

Det kan derfor være godt givet ud at investere i ekstra tyverisikring i virksomheden.

1. Tyverisikring virksomhed – Har du fået foretaget et sikkerhedstjek for nyligt?

”Hvorfor er det godt med et sikkerhedstjek?”, tænker du måske. Jo, selvom du måske synes, at der er godt styr på sikkerheden, er det fornuftigt at få tjekket løsningerne af og til. Der sker meget inden for tyverisikring af virksomheder og de benyttede systemer. Så vil du gerne være sikker på, at du er up to date og helt med fremme, når det kommer til sikkerhed, kan det være godt givet ud med et professionelt sikkerhedstjek fra en låsesmed.

Et sikkerhedstjek kan resultere i en langt mere optimal sikringsplan, der både nu og på sigt giver mere sikkerhed.

2. Har du styr på, hvem der kommer ind og ud af virksomheden?

Det kan du få med adgangskontrol, hvis ikke det er tilfældet. Det er en sikker metode til at se og håndtere, hvor ansatte og andre bevæger sig i bygningerne. Dertil kan adgangskontrol også sikre, at de rette kommer ind ad godkendte døre i de rette tidsrum.

Adgangskontrol er i dag en meget brugervenlig løsning, der ikke behøver nøgler eller kabler. Derudover kan det også integreres til overvågning og andre sikkerhedssystemer i virksomheden.

3. Har du installeret videoovervågning?

Hvis ikke kan vi anbefale dig at få det gjort, da det har vist sig at have en stor præventiv effektiv på tyveri, hærværk og indbrud i virksomheder. Vi kan hjælpe med at finde det rette overvågningssystem til din virksomhed. Det udvikler sig meget og i dag er det derfor også muligt at holde øje, selvom du ikke er fysisk til stede i virksomheden eller er i nærheden af en computer. For vi fører videoovervågning med mulighed for tilkobling af en app til mobilen. Dermed har du altid komplet overblik.

Læs mere om vores løsninger HER

4. Frister du tyven med direkte kig til værdier?

Mange indbrud kan forebygges ved ikke at friste tyven i første omgang. For er der direkte kig ind til dyre computere, designermøbler, udstyr eller lagervarer, er det meget nemt at friste til at begå indbrud. Det skal helst ikke kunne ses udefra. Er det tilfældet, bør du overveje ekstra sikring af vinduer, så de ikke nemt kan brydes op eller glasset knuses. Det kan blandt andet gøres med gitter.

5. Har du gjort synligt, at du har tyverisikring i din virksomhed?

Hvis ikke du skilter med et alarmsystem, eller at du gør brug af det, er der større risiko for indbrud. Det kan dog være en fordel ikke at skilte med det specifikke alarmsystem, da dette kan give en fordel i form af forberedelse til et indbrud. Men advar gerne tydeligt om, at området er tyverisikret og udstyret med alarmsystemer og overvågning.

6. Har du samlet dine sikkerhedsløsninger i ét samlet system?

Det kan være en meget stor fordel for sikkerheden og tyverisikringen i din virksomhed, at alle løsninger er samlet i en overskuelig platform. Hos A/H Låsemontage hjælper vi gerne med at lave integrerede sikkerhedsløsninger, så du kan få et bedre overblik, reducere omkostningerne og forhøje sikkerheden.

Med integrerede sikkerhedssystemer er det muligt for alle installationer og alarmer at tale sammen. Det gavner positivt i forhold til reaktionstiden.

Hvordan sikrer du, at sikkerhedsniveauet er højt nok?

Skulle uheldet på et tidspunkt være ude, er det vigtigt, at du forinden har sikret, at sikringsniveauet passer til risikoen. Du skal med andre ord sørge for, at tyverisikringen i din virksomhed lever op til de sikringskrav, der er i virksomhedens løsørepolice.

Selvom din virksomhed eller forretning måske ikke har en høj risiko, er det altid fornuftigt at være godt dækket ind i forhold til indbrud. For det har flere ærgerlige konsekvenser og giver desværre også anledning til en forhøjet følelse af utryghed. Sådan skal det ikke være at være virksomhedsejer.

Så kontakt os gerne for bedre tyverisikring af din virksomhed.