Digitalt låsesystem

Digitalt bæredygtigt låsesystem

Hos A/H Låsemontage er vi leveringsdygtig i bæredygtig, intelligent, digitalt låsesystem fra iLOQ.

Mekaniske låsesystemer kan giver mange praktiske udfordringer, der forringer sikkerhedsniveauet og øger omkostningerne og administrationstiden. Med et iLOQ system får du et teknisk avanceret låsesystem, men alligevel en nem og brugervenlig administration af systemet.

iLOQ fungerer uden brug af batterier og er derfor den miljøvenlige og bæredygtige løsning. Den strøm, der skal bruges til bekræftelse af adgangsrettighederne og oplåsning, genereres ved at indsætte nøglen i låsen, der er ikke behov for batterier eller kabler.

Med iLOQ skaber du besparelser og hæver værdien af din ejendom, det er nemlig ikke nødvendigt at udskifte eller omkode låsecylindre eller nøgler, der stadig er i brug, hvilket giver mindre administrationstid, og endnu vigtigere, færre omkostninger. Og ved at reducere omkostningerne hæves værdien af dine ejendomme.

Enkel administration af iLOQ systemet foregår fra iLOQ manager, hvor en ny nøgle, adgangsrettigheder eller blokering af nøgler foregår nemt, hurtigt og omkostningseffektivt.

Vi er ISO9001 Certificeret MEK installatører

Andre kiggede også på

Kontakt os

Hos A/H Låsemontage giver vi gerne et tilbud på, hvordan vi finder den bedste sikkerhedsmæssige løsning. Har du spørgsmål til, hvordan du bedre kan sikre din virksomhed, er du altid velkommen til at kontakte os. Du kan kontakte os på telefon 36 70 60 30 eller på mail service@ah-laase.dk.

Vi glæder os til at høre fra dig.

© Copyright - A/H Låsemontage ApS