Låsesmed Valby

Når uheldet er ude står vi klar til at rykke ud døgnet rundt

Låsesmed Valby

Akut behov for en låsesmed i Valby?

Er uheldet ude og har du akut behov for en låsesmed i valby, så står vi klar døgnet rundt. Når vi kommer ud til akutte opgaver, er det typisk følgende opgaver som løses af vores låsesmede:

  • Oplukning af låse
  • Omlægning af låse for nye nøgler
  • Reparation efter indbrud
  • Sikring efter indbrud
  • Reparation af låse
  • Udskiftning af låse

Hvis du akut har behov for en låsesmed i Valby, er vi det rette valg for dig. Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon døgnet rundt. Hvis det kan vente kan du også blot henvende dig til os på mail.

Låsesmed i Valby med en bred vifte af kompetencer

I A/H Låsemontage har vi mere end 50 års erfaring som låsesmed. Gennem vores mange år i branchen har vi oparbejdet en bred vifte af kompetencer. Derfor tilbyder vi hjælp til alt fra oplukning af låse til opsætning af overvågning på ejendommen. Som erfarne låsesmede kan vi være behjælpelige med alt inden for sikring af det private hjem, virksomheden og offentlige institutioner. Er du i tvivl om sikkerheden er i orden på din ejendom? Så tøv endelig ikke med at kontakte os. Vi tilbyder lige nu et gratis sikkerhedstjek til alle kunder som ønsker at få optimeret sikkerheden. Ved et sikkerhedstjek kommer en af vores dygtige låsesmed ud og gennemgår din ejendoms sikkerhedsniveau. Her får du ydermere et uforpligtende tilbud på en løsning på eventuelle forbedringer.

Har du brug for en låsesmed i Valby?

Vi holder til i blandt andet Rødovre og kan derfor hurtigt være hos dig hvis du smækker dig ude. Så har du brug for en låsesmed i Valby, så er vi det rette valg. Kontakt os allerede i dag på telefon 36 70 60 30 ved akut behov, eller via e-mail på [email protected]. Så besvare vi din henvendelse hurtigst muligt.