Låse og tilbehør

Vi leverer og monterer alle former for låse og tilbehør – blandt andet hoveddørslåse, mellemdørslåse, ekstralåse, nødudgangslåse og branddørslåse, samt nødvendigt tilbehør som dørgreb, beslag og dørpumper.

Indbrud, tyveri og røveri har store omkostninger for de fleste virksomheder. Ofte bliver der ikke bare stjålet varer ved et indbrud, der bliver også ødelagt bygningsdele, inventar og sikringsudstyr eller udøvet hærværk. I de værste tilfælde må virksomheden lukke i en periode. Det er derfor lige så vigtigt at sikre virksomheden som at forsikre den.

Nybyggeri/renovering

Ved at få en af vores rådgivere med fra starten på et nyt projekt kan det i sidste ende spare dig for en masse penge og spekulationer, når du når dertil, hvor låse og beslag skal monteres. Vores rådgivere er med fra første spadestik, og til projektet skal afleveres.

Her er en række gode råd:

  • Tænk som en tyv, når du sikrer din bolig eller erhverv
  • Gør det så svært for tyven som muligt
  • Få to låse på alle yderdørene
  • Hvis tyven kommer ind, må han ikke kunne komme ud uden brug af nøgle

Alle forsikringsselskaber stiller i dag krav til deres erhvervskunder om at være sikret i et sikringsniveau fra S.10-S.60. Dette sikringsniveau står i forsikringspapirerne, og hvis uheldet er ude, og du som erhvervsdrivende ikke opfylder disse krav, dækker forsikringen ikke.

iso 9001 logo

Vi er ISO9001 Certificeret MEK installatører

Andre kiggede også på

Kontakt os

Hos A/H Låsemontage giver vi gerne et tilbud på, hvordan vi finder den bedste sikkerhedsmæssige løsning. Har du spørgsmål til, hvordan du bedre kan sikre din virksomhed, er du altid velkommen til at kontakte os. Du kan kontakte os på telefon 36 70 60 30 eller på mail service@ah-laase.dk.

Vi glæder os til at høre fra dig.

© Copyright - A/H Låsemontage ApS