Blog

nedrullet gitter

Hos A/H låsemontage arbejder vi med sikring i alle aspekter. Låse, alarm, adgangskontrol og overvågning, samt diverse gitter-løsninger. Herunder kommer vi med en lille guide, der fortæller om forskellene på de forskellige typer af gitre.

Når det kommer til at beskytte din virksomhed, er valget af den rigtige sikringsform afgørende. Der er flere forskellige typer af gitre, der er tilgængelige, og det kan være svært at vælge den bedste til dine behov. I dette indlæg vil vi beskrive tre forskellige sikringsformer, der er populære blandt virksomheder: faste gitre, rullegitre og jalousigitre. Vi vil se på fordele og ulemper ved hver enkelt type, og give dig tips, så du kan træffe den bedste beslutning for din virksomhed.

Læs mere
Videoovervågning i virksomhed

Videoovervågning bliver mere og mere populært i danske virksomheder. Mens nogle bruger det til at beskytte deres ejendom, er det også almindeligt at bruge det til at overvåge medarbejdernes aktiviteter. Men før du får installeret videoovervågning i din virksomhed, er der et par overvejelser du bør gøre. Herunder kan du læse lidt om de ting du i udgangspunktet bør overveje.

Læs mere

Lige om lidt er det forår, og vi indretter os mere på et liv med udendørs aktiviteter. Disse aktiviteter kræver tit udstyr som bliver trukket frem fra “vinterhi”, og tættere på hvor det skal bruges. Når det så IKKE bliver brugt, er det rart at kunne opbevare udstyret, sådan at det er lige ved hånden. Her kan skuret i haven ofte have stor nytte. Men inden du har set dig om, står både din dyre racercykel, havkajakken, gasgrillen, terrassevarmeren og meget andet opbevaret. Og inden du har set dig om, er der lige pludselig opmagasineret for MANGE tusinde kroner i dit skur. Men hvad nu hvis det bliver stjålet? Dækker din forsikring så? Nedenfor har vi listet 5 ting du bør du bør overveje, for at være sikker på at vide hvor du står. Om du skal flytte dine ting ind i “hi” igen, eller om du eventuelt skal opgradere låse mv.

Læs mere